Η ελληνό-ισραηλινή συμμαχία σε αριθμούς

Να δυναμώσουμε το κύμα αρνήσεων στα μετόπισθεν με πόλεμο στα δικά μας αφεντικά & κράτος.


Τα τελευταία 15 χρόνια, η ελληνο-ισραηλινή συμμαχία έχει γίνει σταθερά του ελληνικού κράτους, προσθέτοντας την ελληνική συνενοχή στα εγκλήματα του ρατσιστικού καθεστώτος του Τελ Αβίβ. Αυτή η συμμαχία έχει στον πυρήνα της, την αναχαίτιση του τούρκικου κράτους/κεφαλαίου στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Το ελληνικό κράτος συμμετέχει ενεργά στο σφαγείο στη Γάζα μέσω της μετατροπής της ελληνικής επικράτειας σε μια απέραντη στρατιωτική βάση/ορμητήριο για τη νατοϊκή πολεμική μηχανή. Τους τελευταίους μήνες, το πολιτικό προσωπικό της χώρας προσπαθεί να δικαιολογήσει τα εγκλήματα στη Γάζα με το αφήγημα περί “νόμιμου δικαιώματος αυτοάμυνας του Ισραήλ”. Μιλάει για εθνικό συμφέρον και καλλιεργεί κλίμα ομοψυχίας γύρω από “τον πόλεμο κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας” για να μπορούν να αποσπάσουν την συναίνεση μας στις εγκληματικές δουλειές τους. Για να συνεχιστεί η αιματοβαμμένη συμμαχία και οι μπίζνες των αφεντικών σε Ελλάδα και Ισραήλ.

Να μην νομιμοποιηθεί στα μάτια των εκμεταλλευόμενων, η βαρβαρότητα που διαπράττεται πάνω στους παλαιστινίους και τις παλαιστίνιες.

Να δυναμώσουμε το κύμα αρνήσεων στα μετόπισθεν με πόλεμο στα δικά μας αφεντικά & κράτος.